talentbegeleiding voor kinderen, ouders en professionals

 

Vier (keer) het bos!

Het bos is ‘gratis’ beschikbaar en het is goed om erin te zijn. Juf Talent gaat erop uit in de natuur en maakt een op maat programma waardoor kinderen ‘uit hun hoofd’ en ‘in hun lijf’ komen. Naast beweging komt ook beleving aan bod . Alle zintuigen worden gebruikt om het bos te ervaren. Het bos werkt bovendien rustgevend. De kinderen ontdekken zelf van alles en komen met creatieve ideeën, waar zeker wat mee wordt gedaan. Het is dus altijd weer verrassend en nooit hetzelfde. Door te bewegen wordt het kind bewust van het eigen lichaam en leert het zich daarin thuis voelen. Dit ruimte- en lichaamsbewustzijn helpt het kind vertrouwen en controle te krijgen en bovendien worden psychomotorische vaardigheden gestimuleerd.

 

Juist in de wereld van nu, waarin ook veel eisen worden gesteld aan kinderen, is het van belang om kinderen bewust te (blijven) stimuleren ‘lekker in hun vel te zitten’. Dit bevordert samenspel, sociaal gedrag en leert kinderen open staan voor nieuwe kennis. Dit heeft een gunstig effect op het verder ontwikkelen en het aangaan van relaties.

 

Spelenderwijs wordt gewerkt aan persoonlijke doelen van ieder kind. Er wordt ouders na afloop van ‘Vier (keer) het bos’ een gesprekje aangeboden over hoe het kind het bos beleefd heeft, gerelateerd aan de doelen.

 

Voor wie?

Kinderen in de basisschool leeftijd.

 

Wanneer?

In het voorjaar en in het najaar starten telkens nieuwe groepen.

 

Tijd

15.00 tot 16.30 uur

 

Kosten?

€60,- inclusief een afsluitend gesprek

 

Waar?

Erve Hulsbeek op de P.

Deelname is op eigen risico.

 

Nieuwsgierig?

Stuur een bericht via mijn contactformulier naar Juf Talent voor aanmeldingen en meer informatie.

 

Contact

Christel Visser
SKJ 110014355
KVK 63294419
BTW NL01213456789
Netgemak Internetbureau