talentbegeleiding voor kinderen, ouders en professionals

Over Juf Talent

Ik handel vanuit de overtuiging dat ieder kind talenten en mogelijkheden heeft. Ontwikkelen is groeien naar vrijheid en zelfstandigheid door optimaal je eigen talenten en mogelijkheden in te zetten. ‘Juf Talent’ ondersteunt en stimuleert dit proces. Mijn passie is om kinderen een spiegel voor te houden om ze vanuit eigen kracht hun leven te laten leven. Dan pas raken kinderen intrinsiek gemotiveerd…

 

Juf Talent heeft via Coöperatie Zorgondernemers Twente een raamovereenkomst
maatwerkvoorzieningen met de 14 Twentse gemeenten en levert individuele begeleiding vanuit de Jeugdwet.

 

Talentbegeleiding:

Talentbegeleiding helpt kinderen en jongeren met het ontdekken van hun unieke persoonlijke eigenschappen en vaardigheden. Dit zorgt voor een sterk zelfbewustzijn en oriëntatie op de toekomst. Door steun, sturing en inspiratie worden kinderen bewuster van wie ze zijn en van hun eigen talenten. Hierdoor worden het perspectief en de mogelijkheden van jongeren verbreed vanuit de gedachte ‘Maak je dromen waar; wat jij echt wilt kun je bereiken.”

Iedereen die op zoek gaat naar de kracht in zichzelf, vindt zijn ware passie. Dat geeft richting en zelfvertrouwen. Kinderen (opnieuw) vertrouwd laten zijn met hun eigen wijsheid en weten, en ze ondersteunen om deze basis te stabiliseren.

 

 

U bent hier:  Home  /  Over Juf Talent

Contact

Christel Visser
SKJ 110014355
KVK 63294419
BTW NL01213456789
Netgemak Internetbureau